Land: Østerike
Region: Neusiedlersee
De to unge brødrene har arvet eiendommen i Gols ved Neusiedlersee og 300 år med vinmakertradisjoner.
Gebrüder Nittnaus dyrker ulike druer som pinot noir, zweigelt, blaufränkisch, chardonnay, grüner veltliner og muskateller m.m. Jordsmonnet her er svært kalkholdig med slake åser ned mot innsjøen Neusiedlersee. Dette gir ideelle forhold for ønsket botrytis på høsten for de søte variantene. Klimaet er ellers kontinentalt med mye sol og gir svært typeriktige viner for Burgenland.
Mor og far er fremdeles med i kulissene og hjelper til med arbeid i vinmarkene. Vinhuset tilhører «Sustainable Austria». Dyrkningen foregår etter økologiske prinsipper selv om vinene ikke er økologisk sertifisert. De bruker urter og ulike planter mellom vinstokkene hvilket gir nyttig næring til jorden og tiltrekker seg nyttige insekter for plantene.
Noen av vinmarkene som brukes for de røde variantene inneholder jernrik grus, mens de fleste vinmarkene er rike på sand, grus og kalkstein. De bruker tradisjonelle barriques, men også fat av akasia tre.