Land: New Zealand
Region: Wairau
Familiedrevet vingård i Marlborough med lavalkoholviner.
Initiativtakerne til dette prosjektet er doktorene John og Bridget Forrest. Deres ønske var å lage kvalitetsviner som er lette å like, men som inneholder mindre alkohol.
Vinene er ikke «de-alkoholiserte» men plantene får redusert sitt bladsystem/canopy slik at de saktere utvikler sukker. De modnes, men får en slank, frisk og fruktig stil.
Dette er et familieeid vinhus midt i hjertet av vakre Marlborough som ligger nord på Sørøya. Nå har også andre generasjon meldt seg på ved at datteren Beth har blitt en del av vinmakerteamet. Firmaet er selvfølgelig også sertifisert Sustainable Winegrowing New Zealand og de er opptatt av å være transparente når det gjelder arbeidet i vinmarken, moderne bruk av teknikker både i kjeller og med vinstokkene, og prosessen fra vinen er tappet på flaske og klar for sin lange båtreise til diverse eksportmarked!