Land: Australia
Region: Victoria
Vinhuset ble etablert i 1982 av Richard and Jill McIntyre og dekker nå 8 ha egne vinmarker.
Dr. Richard McIntyre har vært en av pionerene i Australia for bruk av naturgjær, samt minimal bruk at kjemikalier både i vinmarker og kjeller samt lite til ingen filtrering og klaring. McIntyre liker å lage viner med tilnærmet lik stil som for Burgund. Han bruker minst mulig ny eik og alle røde viner er ufiltrert og uklaret. Kun naturlig stabilisering.
Hans datter Kate McIntyre, Master of Wine, jobber også heltid på vingården med ansvar for visse egne viner.
Den første vinmarken som McIntyre plantet med chardonnay og pinot noir ligger kun 80 moh i den nordlige delen av halvøya sydvest for Melbourne. Robinson rett i nærheten, som er eid av Moorooduc sin viticulturist, er også plantet med pinot noir og chardonnay. Garden Vineyard er stort sett plantet med pinot gris og pinot noir mens Osborne, eid av familien med samme navn, har noe shiraz som lages med helklase gjæring. De lager også en pinot gris med skallkontakt og modning på nøytrale fat.