| Årgang: | 2017 |
| Produsent: | Résonance Wines |
| Produktnavn: | Résonance Vineyard |
| Land: | USA |
| Region: | Oregon |
| Appellasjon: | AVA Yamhill-Carlton |
| Syre: | 3,5 g/l |
| Sukker: | <3 g/l |
| Råmateriale: | Pinot noir 100% |
| Farge: | Murteinsrød |
| Duft: | Aromatisk, fruktig duft av røde og mørke skogsbær som moreller og bjørnbær. Hint av mandelskall ispedd krydder som nellik, kanel og vaniljestang. |
| Smak: | God intensitet og fin syrefriskhet. Kompleks, delikat og rik med skogsbær og kirsebærstein samt steinmineralitet. Lang, strukturert avslutning. |
| Jordsmonn: | Willakenzie (sedimenter) og Yamhill (vulkansk jordsmonn) |
| Vinmark: | Upodede vinstokker som er plantet i 1981. Vinmarken har vært dyrket biodynamisk i 15 år med unntak av den krevende årgangen 2010. |
| Vinifikasjon: | Druene innhøstes for hånd og vinifiserer hver parsell for seg. Vineriet baserer seg på gravitasjon og er helt uten pumper i vineriet. |
| Lagring: | Vinen lagres deretter i 15 måneder, hvorav 30% er i nye fat med lett toast. |
| Lagringspotensial: | 10-15 år fra årgangen |
| Str.(cl.): | 75 |
| Serveringstemperatur: | 14-18 grader |
| Passer til: | Kalv, and, ost |