| Årgang: | 2023 |
| Produsent: | Chai Berteaud Manceau |
| Produktnavn: | Reflet Gamay |
| Land: | Frankrike |
| Region: | Loire |
| Appellasjon: | IGP Val de Loire |
| Sukker: | <5 g/l |
| Råmateriale: | Gamay 95%, Cabernet Franc 5% |
| Farge: | Lys rubinrød |
| Duft: | Ung og fruktig med bjørnebær, pepper og krydder. Hint av toffee. |
| Smak: | Lett til middels fylde med fruktaromaer som på nesen. God fruktighet med mineralske toner og lette tanniner i avslutningen. Kan gjerne serveres avkjølt på sommeren. |
| Jordsmonn: | Sand, silt, leire og gneis. |
| Vinmark: | Druene kommer fra en økologisk parsell i La Varenne, Orée d'Anjou. Vinstokkene er ca. 50 år gamle. |
| Vinifikasjon: | Håndplukkede druer, 10% hele klaser, spontanfermentert med 15 dagers maserasjon. |
| Lagring: | Lagret 7 mnd på ståltank. |
| Str.(cl.): | 75 |