| Årgang: | 2019 |
| Produsent: | Adega Luis Pato |
| Produktnavn: | Quinta do Ribeirinho Pé Franco |
| Land: | Portugal |
| Region: | Bairrada |
| Appellasjon: | DOC Bairrada |
| Syre: | 5,6 g/l |
| Sukker: | 2,9 g/l |
| Råmateriale: | Baga 100% |
| Farge: | Klar dyp rød |
| Duft: | Kompleks nese med innslag av sure kirsebær, lakris, og noe urter. |
| Smak: | Modne mørke bær, toner av krydder, fat og eukalyptus. Fast syre og godt tanninbitt. |
| Jordsmonn: | Sandholdig jordsmonn |
| Vinmark: | Eiendommen Quinta do Ribeirinho er barndomshjemmet til Luis Pato, og hvor han i 1988 plantet 1,2 ha Baga upodet |
| Vinifikasjon: | Druene innhøstes for hånd, avstilkes og fermenteres i en kombinasjon av brukte kastanjefat. |
| Lagring: | 36 mnd på eikefat fra Allier og Limousin. En større andel er nye fat. |
| Lagringspotensial: | 15-20 år |
| Str.(cl.): | 75 |
| Serveringstemperatur: | 14-16 grader |
| Passer til: | Rødt kjøtt, and, storvilt, småvilt og lokale oster |