| Årgang: | 2019 |
| Produsent: | Marjan Simčič |
| Produktnavn: | Opoka Cru Medana Jama Ribolla |
| Land: | Slovenia |
| Region: | Brda |
| Appellasjon: | Brda |
| Syre: | 5,2 g/l |
| Sukker: | 2,0 g/l |
| Råmateriale: | Ribolla Gialla 100% |
| Farge: | Klar gyllen |
| Duft: | Kalkmineralitet med krydret sitrusfrukt. |
| Smak: | Fast og strukturert med krydder, mineralitet og fataromaer. |
| Jordsmonn: | Kalkholdig leire og kalkstein |
| Vinmark: | Druene kommer fra vinmarken Medana Jama som ligger på 200-250 moh. Vinstokkene er 67 år gamle. |
| Vinifikasjon: | Druene høstes for hånd og spontangjæres med skallkontakt i sementegg, 16 dager. |
| Lagring: | Lagret 10 mnd i sementegg før 12 mnd i store eikefat. |
| Lagringspotensial: | Opptil 15 år fra etikettens årgang |
| Str.(cl.): | 75 |
| Serveringstemperatur: | 10-14 grader |
| Passer til: | Lyst kjøtt, fisk, grønnsaksretter med urter |