Årgang: | 1990 |
Produsent: | Château des Jacques |
Produktnavn: | Marc Egrappe de Bourgogne |
Land: | Frankrike |
Region: | Burgund |
Appellasjon: | AOC Marc de Bourgogne |
Syre: | 0,0 g/l |
Sukker: | 0,0 g/l |
Råmateriale: | Gamay 100 % |
Farge: | Dyp, mørk rav |
Duft: | Kompleks nese med ristede nøtter, lær, tørket frukt og sultana rosiner. |
Smak: | Rik og aromatisk Marc de Bourgogne med tørket frukt, pepper, lær og tobakk i balansert avslutning. |
Jordsmonn: | Granitt |
Vinmark: | Druematerialet kommer fra Château des Jacques' egne vinmarker. |
Vinifikasjon: | Pressrester av gamaydruer fra Château de Jacques destilleres i pot-stills, etterfulgt av lang modning på store, brukte fat. Brennevinet ligger fortsatt på fat, og tappes etter etterspørsel. |
Lagring: | Marc Egrappe de Bourgogne lagres på franske eikefat. Ligger fortsatt på fat og tappes etter etterspørsel. |
Lagringspotensial: | Godt lagringspotensiale |
Str.(cl.): | 70 |
Serveringstemperatur: | 16-18 grader |
Passer til: | Avec |