| Årgang: | 2018 |
| Produsent: | Celler del Roure |
| Produktnavn: | Les Alcusses |
| Land: | Spania |
| Region: | València |
| Appellasjon: | DOP València |
| Syre: | 4,78 g/l |
| Sukker: | 1 g/l |
| Råmateriale: | 50% monastrell, 10% garnatxa tintorera, 10% petit verdot, 10% syrah, 10% cabernet sauvignon, 10% merlot |
| Farge: | Dyp rubinrød |
| Duft: | Aroma av mandel og rike skogsbær med litt eiketoner. |
| Smak: | Rike skogsbær, kirsebærkjerner og noe mandel. |
| Jordsmonn: | Kalkstein med grus ispedt noe leire |
| Vinmark: | Druene kommer fra ulike parseller ca. 600 moh. fra Alcusses, Moixent og Terres dels Alforins. |
| Vinifikasjon: | Gjæret i ståltank med videre modning 8 mnd. i fat på 250 og 500 liter samt store Foudre på 5000 liter. |
| Lagringspotensial: | 2-7 år |
| Str.(cl.): | 75 |
| Serveringstemperatur: | 16-20 grader |
| Passer til: | Lyst kjøtt, grillmat, fugl og småvilt, noe ost |
| Sertifisering: | Økologisk |