| Årgang: | 2020 |
| Produsent: | M. Chapoutier |
| Produktnavn: | La Bernardine Châteauneuf-du-Pape |
| Land: | Frankrike |
| Region: | Rhône |
| Appellasjon: | AOC Châteauneuf-du-Pape |
| Syre: | 4,7 g/l |
| Sukker: | <3 g/l |
| Råmateriale: | Grenache noir 90%, syrah 10% |
| Farge: | Dyp rubinrød |
| Duft: | Kompleks med mørke og røde bær, plommer og krydder. |
| Smak: | Rik, saftig og kompleks fruktkarakter med god syre. Lang bærpreget lengde. |
| Jordsmonn: | Sand, leire og rullesteiner (galets) |
| Vinmark: | Et utvalg av de beste druene fra ulike vinmarker i Châteauneuf-du-Pape. |
| Vinifikasjon: | Tradisjonell vinifikasjon i lukkede sementtanker ved høy temperatur for optimalt uttrekk av farge, frukt og tannin. |
| Lagring: | Modning på sementtanker i minimum 12 måneder. |
| Lagringspotensial: | 8-10 år fra årgangen |
| Str.(cl.): | 75 |
| Serveringstemperatur: | 14-18 grader |
| Passer til: | Okse, lam, and, ost |