| Produsent: | H.Theoria |
| Produktnavn: | Electric Velvet |
| Land: | Frankrike |
| Region: | Burgund |
| Appellasjon: | Burgund |
| Sukker: | 200 g/l |
| Råmateriale: | Kardemomme, pasjonsfrukt, tranebær, estragon, galangal, fiol og Espelette chili |
| Farge: | Lys rubinrød |
| Duft: | Aromatisk nese med kardemomme, pasjonsfrukt, tørket frukt, fiol og lavendel. |
| Smak: | Sødmefullt anslag med fruktkarakter av tørket frukt, søte bær, krydder og hint av bitterhet i avslutning. |
| Jordsmonn: | #NA# |
| Vinmark: | Urter, frukt, blomster og krydder av høyeste kvalitet fra hele verden. |
| Vinifikasjon: | H. Theoria benytter 25 forskjellige ingredienser fra hele verden i sine fire produkter. Hver ingrediens massereres i vann og 96% alkohol, og destilleres deretter separat. Prossessen tar ca 12 uker. Etter blanding får ingrediensene hvile minst 4 uker før de tappes på flaske. Alt skjer hos House of Gabriel Boudier. Boudier er blant annet kåret til verdens beste likørmaker. |
| Lagring: | Ingen lagring |
| Lagringspotensial: | 4-6 år |
| Str.(cl.): | 50 |
| Passer til: | Som mikser i cocktails eller avec |