| Årgang: | NV |
| Produsent: | Churchill's |
| Produktnavn: | Dry White Port |
| Land: | Portugal |
| Region: | Douro |
| Appellasjon: | White Port |
| Syre: | 4,7 g/l |
| Sukker: | 43 g/l |
| Råmateriale: | Field blend med hovedvekt av malvasia fina, rabigato, carga og viosinho |
| Farge: | Gylden ravfarget |
| Duft: | Rik, kompleks aroma av tørket frukt, aprikos og fiken. Innslag av nøtt, te og karamell. |
| Smak: | Fint utviklet, sødmefull portvin med preg av tørket frukter, muskatnøtt og karamell. Lang ettersmak. |
| Jordsmonn: | Granitt |
| Vinmark: | Eldre vinstokker fra vinmarker med høyere beliggenhet i Cima Corgo. Vinmarkene er A-klassifisert. |
| Vinifikasjon: | Innhøsting for hånd. Tradisjonell vinifikasjon etterfulgt av opptil 10 år lagring på store fat. |
| Lagring: | Ca 10 år på fat |
| Lagringspotensial: | Drikkeklar |
| Str.(cl.): | 50 |
| Serveringstemperatur: | 8-10 grader |
| Passer til: | Aperitiff, kaker, fruktbaserte desserter |