| Årgang: | NV | 
| Produsent: | Churchill's | 
| Produktnavn: | Dry White Port | 
| Land: | Portugal | 
| Region: | Douro | 
| Appellasjon: | White Port | 
| Syre: | 4,7 g/l | 
| Sukker: | 43 g/l | 
| Råmateriale: | Field blend med hovedvekt av malvasia fina, rabigato, carga og viosinho | 
| Farge: | Gylden ravfarget | 
| Duft: | Rik, kompleks aroma av tørket frukt, aprikos og fiken. Innslag av nøtt, te og karamell. | 
| Smak: | Fint utviklet, sødmefull portvin med preg av tørket frukt, muskatnøtt og karamell. Lang ettersmak. | 
| Jordsmonn: | Granitt | 
| Vinmark: | Eldre vinstokker fra vinmarker med høyere beliggenhet i Cima Corgo. Vinmarkene er A-klassifisert.  | 
| Vinifikasjon: | Innhøsting for hånd. Tradisjonell vinifikasjon. Gjæringen stoppes ved tilsetting av druesprit. Lagring på store fat opptil 10 år. | 
| Lagring: | Ca 10 år på fat | 
| Lagringspotensial: | Drikkeklar | 
| Str.(cl.): | 20 | 
| Serveringstemperatur: | 8-10 grader | 
| Passer til: | Aperitiff, kaker, fruktbaserte desserter |