| Årgang: | 2021 |
| Produsent: | Mayacamas |
| Produktnavn: | Cabernet Sauvignon |
| Land: | USA |
| Region: | California |
| Appellasjon: | Napa Valley |
| Syre: | 5,9g/l |
| Sukker: | 0,2 g/l |
| Råmateriale: | Cabernet Sauvignon 100% |
| Farge: | Dyp rød |
| Duft: | Aroma av mørke røde bær, plomme skogbunn og krydder |
| Smak: | Konsentrert og kompleks med smak av bjørnebær, plomme, kirsebær, krydder og tørkede urter med fine faste tanniner og balansert syre. |
| Jordsmonn: | Vulkanske og marine bergarter, sandstein og skifer |
| Vinmark: | Druene kommer fra vinmarker på fjellkjeden Mt. Veeder ved ca. 550-730 moh. |
| Vinifikasjon: | Druene er høstet for hånd, avstilket og fermentert i en miks av 60% åpne sementkar, 38% ståltanker og 2% gamle eikefat (puncheon) i ca 16 dager. |
| Lagring: | Modning i nøytrale franske 'Foudre' og 500l 'puncheons' i 20 mnd. Så i 225l nøytrale franske eikefat i 12 mnd. |
| Lagringspotensial: | 15-20 år fra årgangen |
| Str.(cl.): | 75 |
| Serveringstemperatur: | 16-18 grader |
| Passer til: | Rødt kjøtt og vilt |